Fedtfrysning

Vi er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysning, også kendt som cryo 360, er en effektiv metode til at reducere fedt på bestemte områder af kroppen. Under behandlingen nedkøles det ønskede område, hvilket fører til permanent destruktion af fedtcellerne. Forskning har vist, at fedtceller er følsomme over for kulde, hvilket medfører krystallisering og bristning af cellevæggene, og fedtcellernes indhold fjernes naturligt gennem lymfesystemet over de næste måneder. Intervallet mellem behandlingerne med fedtfrysning er normalt 4 til 6 uger.

Efter en fedtfrysning-behandling tilbyder vi også hifem-behandling, der hjælper med at fremskynde udskillelsen af fedtceller gennem lymfesystemet.

Bivirkninger ved fedtfrysning er sjældne, og behandlingen er smertefri. Nogle kan opleve en let svien og muligvis et midlertidigt rødt mærke på det behandlede område, som normalt forsvinder efter nogle timer. Området kan også føles følelsesløst i nogle timer.

Hvordan fungerer behandlingen?

Ved behandlingsstart gennemgår vi de problematikker, du ønsker behandlet, og markerer det ønskede område præcist for at sikre en professionel behandling. Vi påfører en anti-fryse-membran på det behandlede område for at beskytte huden.

Herefter placeres et håndtag på det aftalte område, maskinen indstilles individuelt efter dine behov, og håndtaget skaber et let sug, der trækker fedtdepoterne ind i håndtaget, hvorefter nedkølingen begynder.

Under behandlingen kan du slappe af i 45 minutter, og din behandler vil være til rådighed i rummet, hvis du ønsker det. Alternativt kan du underholdes med din mobil eller afslappende musik. Vi overvåger hele behandlingsforløbet for at sikre dig den bedste oplevelse.

Resultaterne af fedtfrysning er gradvise. Selv efter den første behandling vil man kunne bemærke et mindre tab af centimeter. Det fulde resultat bliver dog først synligt efter 60 til 90 dage, da udskillelsen af fedtcellernes indhold tager tid. Fedtfrysning påvirker kroppens naturlige fedtforbrænding og er en effektiv metode til at forme kroppen.

Forventede resultater af fedtfrysning-behandlingen:

  1. Efter hver fedtfrysning-behandling vil antallet af fedtceller i det behandlede område typisk reduceres med 20-35%. Denne reduktion er permanent, da det behandlede område ikke vil danne nye fedtceller.

 

  1. Umiddelbart efter en enkelt behandling vil du normalt opleve en synlig reduktion af omkredsen på det behandlede område med nogle få centimeter. Det bemærkes, at resultaterne kan variere fra person til person afhængigt af det specifikke område, der behandles.

 

  1. For at opnå det ønskede resultat anbefales det at gennemgå 2-3 behandlinger på hvert område. Med hver efterfølgende behandling vil du gradvist opleve en forbedring af fedtreduktionen. Det endelige resultat bliver synligt efter 60-90 dage efter hver session.

 

Det er vigtigt at forstå, at resultaterne kan variere afhængigt af individuelle faktorer såsom kroppens reaktion, livsstil og behandlingsområde. Det er derfor altid bedst at konsultere en kvalificeret professionel behandler for at få skræddersyet vejledning og realistiske forventninger til fedtfrysning-behandlingen. Dette vil sikre, at du opnår den bedst mulige behandlingsoplevelse og resultater.

Pris for fedtfrysning

Konsultation 0 kr.
Behandlinger med 1-2 håndtag 1500 kr.
Behandlinger med 3 håndtag 2000 kr.
Behandling med 4 håndtag 2500 kr.
Håndtag til dobbelthage 1500 kr.
Kombiner fedtfrysning og EMS SCULPneo behandlinger
og forbedre dine resultater!

Kombinationsbehandling

Ved at starte med at lave fedtfrysning af området, du ønsker at behandle, kan vi reducerer dine fedtceller inden vi starter med at opbygge muskelmasse i området. 
Vi optimerer resultatet med det bedste fra 2 behandlingsformer.

Slankepakke 1 3000kr.
2 x Fedtfrysning med 1-2 håndtag
+ 6 x EMS SCULPneo.
Forløb: Dag 1 og 31: Fedtfrysning. 2 uger senere: EMS SCULPneo.
Slankepakke 2​ 4000kr.
1 x Fedtfrysning med 1-2 håndtag
+ 10 x EMS SCULPneo.
Forløb: Dag 1: Fedtfrysning.
2 uger senere: EMS SCULPneo.
Slankepakke 3 4700kr.
1 x Fedtfrysning med 1-2 håndtag +
12 x EMS SCULPneo.
Forløb: Dag 1: Fedtfrysning.
2 uger senere: EMS SCULPneo.

Kontakt os i dag