( +45 ) 43 62 62 63PERMANENT MAKEUPPERMANENT BRYN (Microblanding eller skygge )
kr. 2000,-
Eyeliner op over eller under øjet
kr. 1500,-
Eyeliner op over og under øjet
kr. 2000,-

Incl. En gratis behandling inden for 1-2 måneder


BrynOpfyldning inden for 6 måneder500,-
BrynOpfyldning inden for 1 år 1000,-
BrynOpfyldning inden for 2år 1500 ,-
EyelinerOpfyldning inden for 2 år 1000,-


Vi kan mere end blot det at skabe skønne øjne!

Microblading er et manuelt håndstykke, nogle vil kalde det “old school”, og det er for så vidt også korrekt, da metoden -selvom den er forholdsvis ny for den vestlige verden- har været anvendt til permanent makeup i Asien i over 20 år. 

På det manuelle håndstykke sættes en række med meget små nåle på. Nålene dyppes i farve, hvorefter man “ridser” farven let ned i huden. Hver gang man kører de små nåle over huden, siger det en “ritcsh” lyd. Dette er IKKE huden, der siger denne lyd, men derimod nålene, som når de får modstand, siger denne lyd. Det kan sammenlignes med når man kører hånden over en fintakket kam.

Det er uden tvivl den metode, der sikrer dig det tyndeste og fineste hairstroke ifb med 3D bryn. Det betyder, at det er den metode, der giver det mest naturtro resultat.

Phibrows – Microblading

PhiBrows er en manuel metode, som anvendes til at lave semi-permanente øjenbryn i form at fine små hairstrokes der manuelt deponeres ned i huden for et naturligt resultat.

Formen af øjenbryn beregnes efter det gyldne snit (phi 1,618) og ansigts morfologi.

Symmetri bestemnes ved hjælp af PhiBrows applikationen, og optegningen foregår, mens kundernes øjne er lukkede, på den måde er de mimiske muskler, der kan påvirke øjenbrynenes symmetri, afslappet.

Strokes er altid lagt i retning af kundens egne naturlige hårvækst for, at opnå hyper-realistisk udseende.

Behandlingen udføres med sterile engangsartikler værktøjer også kaldet (PhiBrush). Pigmenterne er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder (PhiBrows microblading pigmenter).

Efterbehandling foretages 4-6 uger efter behandlingen, fordi mellem 10 og 15% af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.

Farven er ekstremt mørk i de første 5 til 7 dage. 7 dage senere, mister farven 40 til 50% af dens intensitet. Hvis du mener, farven er for mørk, skal du IKKE på nogen måde forsøge, at fjerne det selv. Men tålmodigt vente 7 dage så farven kan falme på egen hånd, efter heling af huden.

Aftercare udgør 70% af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at man lytter til behandlerens vejledning, hvis du ikke gør, så kan du miste op til 80% af dine nydeponerede hairstrokes, vask af bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af meget stor betydning.

Farvens holdbarhed afhænger primært af, om huden er fedtet. Des mere oilieret hud, des kortere levetid har farven i huden. Sved, sol og overdrevet brug af pudder kan også reducere farvens holdbarhed.

Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt og ikke optimalt.

I gennemsnit forventes en tidsramme inden en genopfriskning på ca mellem 10 og 12 måneder. Med fedtet hud er det Ca 6 måneder.
 Smerten under behandlingen er individuel. Bange og nervøse kunder og kunder, der har deres menstruation føler normalt stærkere smerter, mens andre kunder sammenligner smerten med den, de føler, når de plukker øjenbryn. Det er muligt at anvende milde bedøvelser som kan fjerne smerterne under behandlingen.

Book altid en konsultation med mig før behandlingen, hvis du:
– Har problematisk hud
– Har alvorlige sundhedsproblemer
– Brug af medicin.
– Har gammel permanent make-up i forvejen.

Møder du op til en bestilt tid med fx. gammel permanent make-up uden at have fået en konsultation inden, og det viser sig jeg ikke kan behandle dig, gives der ikke depositum retur.

* Resultatet kan variere fra person til person.

Image title