( +45 ) 43 62 62 63Karsprængninger ben
Harmony xl pro


Image title

Rigtig mange mennesker vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange både unge og voksne generet af dette, og udover at være et rent udseendemæssigt problem, oplever nogle også forskellige grader af ubehag og smerter i forbindelses med de fremtrædende kar.

På Albertslund Hudplejeklinik har vi 2 muligheder for behandling af karsprængninger, hvor man vil vælge sklerosering, når der er tale om dybereliggende karsprængninger på benene. Det er dog vigtigt, at disse ikke er åreknuder, da disse ikke behandles på Healux Klinikken.

Ved sklerosering lægges den virksomme gel bestående af Aethoxysklerol (Polidocanol i sterilt vand tilsat dinatriumpshosphat og kaliumdihydrogenpshosphat) eller koncentreret sterilt saltvand med lokalbedøvelse ind i det kar, man ønsker fjernet. Dette gøres med en meget tynd og kort nål, og resulterer i at karvæggen nedbrydes. Aethoxysclerol virker kemisk irriterende på den indre karvæg, som fremmer tillukningen af blodkarret. Afhængigt af hvor mange kar der skal fjernes, er behandlingen normalt ret hurtigt overstået.

Bivirkninger: Der kan efter hver behandling komme hævelse, rødme, kløe og svie på indstikstederne. Disse gener forsvinder efter ca. 2-4 dage. Blå mærker i huden er væk efter 1-2 uger. Eventuelle pigmentforandringer forsvinder ofte igen efter nogle måneder. Du kan få nogle småsår, og i sjældne tilfælde kan ses små ar. Sjældent kan der forekomme en allergisk reaktion, som behandles efter normale forskrifter.

Vi har på Albertslund Hudplejeklinik mulighed for at kombinere din behandling af karsprængninger med Laser og sklerosering. Vi tager derfor altid udgangspunkt i hvert individ, for at kunne anbefale den optimale behandling for dig. Er du i tvivl om det er Laser, Sklerosering eller en kombination, som vil være den bedste behandling for dig? Så er du altid meget velkommen til at bestille tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

1 behandling kr. 1800
Efter behandling kr. 1000