( +45 ) 43 62 62 63

Karsprængninger
Harmony xl pro


Image title

På Albertalund Hudplejeklinik vi med 2 forskellige laserteknologier: IPL 540 nm VL og Nd YAG 1064 nm. Det gør vi for at kunne behandle alle slags karsprængninger bedst muligt. Begge teknologier er anerkendte og effektive metoder til behandling/fjernelse af synligt overfladiske fine blodkar, diffus rødme, blodkar på ben (0,5-4,0 mm i diameter) samt kar og rødme i ansigtet, omkring og på næsen og på kinder samt brystet med mere. For behandling af tydelige og dybereliggende karsprængninger på benene anbefaler vi Scleroterapi behandling.

På Alberrslund Hudplejeklinik bruges den nyeste teknologi indenfor IPL (Intens Puls Light System)/laser, til fjernelse af alle overfladiske karsprængninger – primært fra brystet og opad. IPL er et kraftigt lys, der ledes gennem et glasfilter og ned i huden. Til de dybereliggende karsprængninger, som sprængningerne rundt om næsen og på kroppen, bruges Nd YAG 1064 nm laser, som er langt mere koncentreret end IPL og dermed kan behandle dybereliggende sprængninger. Ved karsprængninger er det hæmoglobinen (det røde i vort blod) man fanger. Når lyset kommer i kontakt med dette koagulere (størkner) blodet, og karsprængningen nærmest “svejses” sammen, hvorefter den forsvinder.

De behandlede kar vil sædvanligvis forsvinde helt. Efter en periode kan nogle af de behandlede kar dog delvist gendannes, og enkelte tidligere dybereliggende kar kan blive synlige, hvorfor det kan blive nødvendigt med flere behandlinger. Typisk kan der samme sted blive behov for mindst 2 til 5 behandlinger, når der behandles med IPL og 1 – 3 behandlinger, når det behandles med Nd YAG.

Bivirkninger: Generelt er der lav risiko for bivirkninger, og disse vil oftest bestå i kortvarig smerte, hævelse, rødme, mørke små streger og evt. blå mærker i de behandlede områder. Disse vil forsvinde efter 2-3 måneder. Rødme og hævelse forsvinder ofte hurtigere. Ved behandling af større kar kan ses dannelse af små overfladiske blærer og sår, som ofte vil være helet efter 2-4 uger. På sår kan lægges tynd og ultratynd Compeed fra apoteket. Det skiftes efter 2-3 dage. Yderst sjældent kan forekomme overfladiske små ardannelser samt pigmentfejl.

EFTER BEHANDLING

Undgå heftig fysisk aktivitet, især cykling og hurtig gang,de følgende 5 dage efter en behandling. Det er vigtigt,at man ikke piller og fjerner en eventuel skorpe. Et sår skal have ro og mulighed for at hele fra bunden.

I behandlingsperioden og en måned efter, vil det være tilrådeligt at dække de behandlede områder med en effektiv solbeskyttelse. Vi anbefaler K Ceatic eller Sun Ceutic.

På ben - Lille område: kr. 600,-
På ben - Store områder: kr. 1.000-
Enkelt karsprængning: kr. 350,-
Næse kr. 350,-
Kinder kr. 800,-
Decolleté ( bryst ) : kr. 800,-
Hals & Decolleté ( bryst ) kr. 1.200-
Helt ansigt: kr. 1.000-