( +45 ) 43 62 62 63

Hyaluron Pen


Image title

Læbe forstørrelse/ Læbe volume med Hyaluronpe, kan også kaldes Indslusning af Hyaluronsyre i læber.

Hvordan virker Hyaluron Pen?

Med den nye Hyaluron Pen, kan Hyaluronsyre nu udføres med komprimeret luft uden at penetrere huden. Dette er en non-invasiv behandling (dvs. uden nåle). Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer og andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluronsyre.

Hyaluron Pen har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende Hyaluronsyre eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Hyaluronsyre eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle, som placerer en dråbe af Hyaluronsyre på mange små steder og masseres ud i et større område. Med Hyaluron Pennen spredes Hyaluronsyren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

Hvor lang tid holder en effekten?

Pandelinjer, øjenomgivelser (kravetæer og løft af øjenbryn), kinder, dobbelthage, "kalkunhals", kæbelinje, acne-ar.

Der kan være forskel på hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Dog en tommelfingerregel på 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis du ønsker en konstant synlig læbeform.

Gør det ondt?

Behandlingen er næsten smertefri. Der lyder et kort smæld når produktet bliver presset ind i huden.

Får jeg mærker efter behandlingen?

Der kan muligvis opstå rødmen, hævelse og blå mærker, men dette er forbigående

Efter behandlingen:

Vi anbefaler at tage den med ro, ikke ligge i solarium, sauna eller træne intensivt, da man sveder meget i ansigtet. Ansigtsmassage bør undgås.

Afrens forsigtigt ansigtet om aftenen, uden at trykke og gnubbe omkring behandlingsstedet.

Pris

Filler 1 ml kr. 1500 ,-