( +45 ) 43 62 62 63HYALURON PEN

Image title

Filler til læber, rynker, dobbelhage, mesoterapi

Læbe forstørrelse, nasolabiallinjen (franæse mod mund), marionetlinjen (fra mundvig til hage), bekymringsrynken.

 Dobbelt hage og mesoterapi/skin booste kan ogsåudføres med hyaluron pen.

 Indslusning af Hyaluron Filler i læber er i flere år foregåetmed kanyle. Altså en invasiv behandling, da huden penetreres. Og vel at mærkekun lovligt udført af autoriserede læger og sygeplejersker.

Hvordan virker Hyaluron Pen?

Med den nye Hyaluron Pen, kan filler nu udføres medkomprimeret luft uden at penetrere huden. Dette er en non-invasiv behandling(dvs. uden nåle). Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikereog andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluronfillers.

 Dette læres på et grundigt kursus under ledelse af erfarnebehandlere, der ved hvad de har med at gøre.

 Hyaluron Pen har indbygget et trykkammer, som pumpesop med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand tilat sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

 Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis.Faktisk på en mere effektiv måde, end med kanyle, som placerer en dråbe affiller på mange små steder og masseres ud i et større område. Med HyaluronPennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævntresultat.

Hvor lang tid holder en filler?Image title

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre,som naturligt findes i vores hud og som forsvinder over tid.

 Der kan være forskel på hudstruktur og alder. Derfor kan derikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Dog en tommelfingerregelpå 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis du ønsker en konstant synlig læbeform.

Gør det ondt? 

 Behandlingen er næsten smertefri. Der lyder et kort smæld når fillerbliver presset ind i huden.

 Får jeg mærker efter behandlingen? 

 Der kan muligvis opstå rødmen, hævelse og blå mærker, men detteer forbigående 

 Efter behandlingen 

 Vi anbefaler at tage den med ro, ikke ligge i solarium, saunaeller træne intensivt, da man sveder meget i ansigtet. Ansigtsmassage børundgås.

 Afrens forsigtigt ansigtet om aftenen, uden at trykke og gnubbeomkring behandlingsstedet.


Pris. Filler 1 ml
1500 kr