( +45 ) 43 62 62 63FJERNELSE AF TATOVERING


Har du fortrudt din tatovering

Tatoveringsfjernelse med laser varierer fra klient til klient afhængig af tatoveringens alder, størrelse, anvendte metode, helbred og placering af tatoveringen. Blækfarve- og type såvel som den dybde tatoveringspigmentet sidder i huden, vil også påvirke fjernelsesteknikken. Mindre tatoveringer kræver færre impulser; Større kræver mere. I begge tilfælde kræver tatoveringen flere behandlinger og flere besøg. Efter hver behandling bliver tatoveringen lysere og mindre synlige. 

Når du skal have fjernet en tatovering, er der ofte behov for flere behandlinger. Fjernelse af tatoveringer afhænger af tatoveringens farve, størrelse og tætheden. I gennemsnit skal der bruges 3-12 behandlinger ved fjernelse af tatoveringer. Det kræver både omhu og tid, hvis du ønsker et flot resultat uden grimme arvæv.

Mellem hver behandling bør der gå 4-8 uger for at give din krop tid til at hele og tid til at udskille blækket af kroppen. Går der kortere tid mellem hver behandling ved fjernelse af tatovering, stiger risikoen for misfarvninger og arvæv. Derfor udfører vi kun fjernelse af tatoveringer under strikse regler, som sikrer vores kunder det bedste resultat i sidste ende. 

I forbindelse med fjernelse af tatoveringer vil du opleve kløe i området omkring din tatovering – Præcis, som da du fik den lavet. Det er fordi, blækket omdannes til mikropartikler, så kroppen danner histamin. Du kan modvirke kløe ved at tage antihistamin Det vil få kløen til at forsvinde øjeblikkeligt

Bivirkninger ved fjernelse af tatoveringer

Før behandlingen smørres din tatovering ind i lokalbedøvende creme. Denne skal sidde på huden i ca. 30 minutter. Det er derfor vigtigt, at du møder op i god tid inden din behandling, hvis du vil have fuld effekt af bedøvelsen. 

Det er helt afgørende, at du ikke har fået sol i 4 uger før din behandling, da laseren ikke vil kunne skelne farven i din hud fra tatoveringen.

Efter behandlingen bliver området pakket ind med film og fugtgivende creme.

I de efterfølgende 24 timer kan du godt få en brændende/stikkende fornemmelse. Hvis det er tilfældet, er du velkommen til at tage smertestillende, som kan købes i håndkøb. Det er helt normalt at der opstår rødme og hævelse ved din tatovering, i dagene efter din behandling. Det er heller ikke unormalt, hvis det behandlede område væsker en smule. I de første 1 – 2 uger vil huden på det behandlede område ligne et overfladisk brandsår. Dette er helt i tråd med behandlingen, og derfor forventeligt.

Selve helingsfasen afhænger af farven, du har fået behandlet, dybden af din tatovering og hudens evne til at regenererer. Normalt vil det hele efter 4 – 8 dage. Vi kan først genbehandle dig minimum 4 uger efter din forrige behandling. I ophelingsfasen er det afgørende, at du holder huden fugtig, og at den ikke udsættes for sol i de efterfølgende 3-4 uger.

Potentielle bivirkninger ved din behandling

Når man får foretaget laserbehandlinger, er der risiko for forbrændinger. Risikoen er meget lille, men den er der. Selve behandlingen af tatoveringer er en kontrolleret forbrænding, der udelukkende ødelægger farven i din hud, og derfor ikke selve huden eller strukturen.

Du skal være opmærksom på, at der under påførelsen af din tatovering, kan være opstået skader i form af ændret struktur på huden eller arvæv efter nålenes penetration. Hvis dette er tilfælde, vil det komme frem når farven er fjernet. Det har ikke noget med laseren at gøre, men måden hvorpå din tatovering er lavet.

Generelle kontraindikationer

Der er overordnede forhold, som taler imod behandling. Hvis du har en eller flere af følgende tilstande behandler vi, af sikkerhedsmæssige årsager ikke

  • Historik med modermærkekræft eller hudcancer

  • Graviditet

  • Amning

  • Nogle typer receptpligtig medicin mod uren hud

  • En fortid med keloid ardannelse

  • Blodfortyndende behandling

  • Epilepsi, som ikke er velbehandlet

  • Blødersygdom/hæmofili


Pris fra 400 kr,-